{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Miss Williams † 2004

23.030 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Traver Miss Williams †

Fødselsår:
2004
Højde:
157 cm. - 158 cm. m. sko. Hun går kun med sko på bagbenene, og uden forsko :)

Hun føles ikke lille at sidde på, da hun har en ret stor gang.
Temperament
Hun er en meget speciel hest.

Hun er meget varm i hovedt, hun kan ikke rigtig tændes eller slukkes, hun tænder af sig selv og falder selv på jorden når hun har brændt lidt krudt af.

Hun var i starten da jeg begyndte travtraningen med hende meget sky, og man kunne ingenting med hende. Jeg rensede ikke hove det første stykke tid, og hun kunne ikke strigles i hovedt. Derudover måtte ingen gå bagom hende, for hendes bagben sad og sidder (dog ikke så slemt længere) ret løst.

Opdatering, Maj 2011

Miss er en helt anden hest. Jeg har nu hat hende i over 1½ år, og hvor er det dog en helt anden hest! Spørg dem der har set vores udvikling det sidste lange stykke tid, for hun har udviklet sig helt fantastisk meget. Hun er gået fra at være en usikker, utilregnelig og bange hest, til at være fyldt med selvtillid, rolig og til at være en hest man kan stole på.
Det sidste års tid har Freja på nu 9 år, redet rundt på hende alene. Både i ridehal, på dressurbane, springbane, på små ture, og helt store ture.

Hun har bare et helt igennem fantastisk dejligt temperament :-)
Gangarter
Hun har en ret sjov skridt. Hun tramper meget afsted og går godt til.

Hendes trav er selvfølgelig kæmpestor og hun traver ret så stærkt.

Galoppen har jeg ikke rigtig nogle ide om endnu. Har kun galloperet meget lidt på hende. Men virker ikke så "Travheste-agtig"

Opdatering:
Hendes skridt er blevet meget bedre. Hun tramper ikke halvt så meget længere, fordi hun er begyndt at slappe af under både ridning og andet træning. :)

Hendes trav er blevet så ausinddig flot! :) Hun traver ikke nær så meget som en travhest takket være de utallige halve parader, hun slapper også meget mere af, og når jeg rider hende er jeg begyndt at kunne stille hende til siderne uden hun stopper op og ikke ved hvad hun skal :)

Galoppen er vi ikke kommet meget længere med. Vi er i gang med at lærer hende galopsignalerne, og når hun så galoppere får hun selvfølgelig masser af ros :) Men hendes galop er slet ikke noget lignende de andre travheste jeg har redet :)

Opdatering, Maj 2011
Hendes skridt er blevet meget bedre, og hun slapper af.

Hun traver rigtig fint, og slet kke som en traver. Hun har en dejlig rummelig, og ret stor trav.

Galoppen er blevet rigtig fin. Hun kan anspring fra både skridt og trav, både med hackamore, sidepull, rebgrime og i cordeo. Super dejlig og ridelig! :-)
Stævner
Ingen stævner, men en masse travløb i Odense, Århus og Billund. Hun har i alt løbet 21 løb i sit liv, og indtjent 15.000 kr.

Hendes løbsresultater kan ses på diverse travsports-hjemmesider.
Stamtavle
F: MR FLIRT (US)
US6955 13,0ak

M:ESTHER WILLIAMS
972135 17,0ak

FF: VALLEY VICTORY (US)

FM: CUPID (US)

MF: LINDY'S CROWN (US)

MM: NODESSA F

Resten af stamtavlen (5 generationer) kan ses her:
http://195.198.34.45/shestinfo?kommando=visaPrintHerstamning&hestId=77388
Køn
En hoppe med stort H :)

Bemærkninger
Miss Williams er fra i dag, D. 17. Okt. 2009 min.!


Det hele startede i 2006 hvor jeg flyttede Jessica op NFR. (Nordfyns rideklub)
Da det så i september 06 blev overtaget af Stefan, som havde travheste begyndte jeg at arbejde for ham.
Jeg red hans travhest Jubii Waltz, som desværre blev aflivet D. 6. Okt. 2008 pga. dårlige ben, da han ikke kunne holde til løb. Det var et kæmpe nederlag for mig, og jeg vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg havde det så skidt med hans aflivning.

Der gik ikke lang tid inden Stefan spurgte om jeg ville ride en ny travhest de ville få hjem... Miss Williams.
Jeg takked ja, med et smil på læben :)

Jeg kendte Willy en lille smule, hun havde enkelte gange været "på ferie" nede på gården når hun skulle have pauser fra travløbene i Jylland. Kendte hende som den grimme, sky og usikkre hest.

Da hun kom til gården lukke jeg bagklappen på traileren op, det første jeg fik, var en bagben ud under bagbommen. "Øhmn ja?" Hvad havde jeg lige sagt ja til?

Hun havde stået stille og været vildhest på nogle marker i Jylland de seneste 3 måneder. Hun havde hverken haft rytter på ryggen, eller været spændt for sulky. Det var lang tid, og da jeg skulle på på hende første gang var jeg bragende nervøs.

Det gik godt, og jeg begyndte træningen.
Der gik lidt tid før vi kunne rense hovene og strigle hende i hovedt, for hun var meget sky og bange.
Jeg havde fået besked på aldrig at sætte mig ind i boksen som jeg hjorde hos både Jessica og Jubii, og jeg gjorde det heller ikke, for jeg turde sku ikke. Hun var, og er meget utilrengelig, og ikke en hest man bare sådan lige sætter sin lid på.

Da jeg så skulle flytte hjemmefra og til Fredensborg sammen med Jessica i august 09, var det hårdt at sige farvel til Willy, vi havde efterhånden været så meget igennem, og kendte hinanden ret godt, så det var svært.
Jeg er ikke i Fredensborg længe inden jeg siger op og flytter hjem til lillemor igen, starter i 10. klasse.. Og heldigvis for det!

I mellemtiden havde Willy fået ny travrytter, som ikke nåede at træne hende længe inden hun heldigvs blev kasseret som travhest. Jeg havde altid gået og sagt, at hvis hun blev kasseret, ville jeg købe hende. Da Stefan så en onsdag aften skrev til mig, og jeg ville købe Willy, blev jeg målløs.

Jeg gik straks ignag med plagningen, dag ud og dag ind. Min fra havde sagt, at efter han havde lagt en god sum peneg i købet af Jessica, ville han give en krone mere til de krikker. Fair nok, så måtte jeg jo sidde med hundeøjne på hver gang jeg fik øjenkontakt med min mor.

D. 17. Okt. 09 mens jeg er til fødselsdag hos min kærestes lillebror kommer min mor med mine glemte linser. Hun køre mig og min kæreste til Rema 1000 da vi skulle hnete noget til fødselsdagen. Hun sad og begyndte at sige "Kom nu ikke for sent hjem, du har i dag 2 heste at lukke ind." og "Gad vide om dine heste står stille når de nu er 2? Jessica og Willy er jo så glade for hinanden" What? Sprugte om hun var min, min mor nikkede og så begyndte tårene at presse på.
Stefan havde ikke råd til at beholde hende, og ville sælge hende, men hun var svær at sælge, derfor skulle hun enten slagtes eller aflives. Og det ville jeg bare ikke have.

Nu er hun heldigvis min og skal ikke væk. Hun bliver hos Jessica og jeg til døden os skiller! Jessica og Willy er også bare så glade for hinanden. De vrinsker altid til hinanden og nu hvor de har boks overfor hinanden kan de nyde selvskabet hele tiden :') Mine prinsesser!

Ja, nogle af billederne er med bid, men fra da jeg ikke ejede hende. Hun vil selvfølgelig aldrig blive redet med bid. ;)

OPDATERINGER :

D. 17. Feburar 2010
Jeg har i dag haft Misslingen i 4 måneder, og holdt da op nogle 4 måneder! ö
De 2 første måneder lærte hun 2 tricks, at ryste og kysse, hun var glad og tilfreds, hun tog på og for hver dag der gik lyste hun mere og mere ud af øjnene :')
Men, efterhåneden fik hun jo selvtillid, og så blev hun bar' stædig *gg*
Noglegange gider hun ikke gå ud af boksen, og man står sådan lidt og griner, for for bare et halvt år siden havde hun ikke turde gøre andet da hun vidste hun bare ville få skæld ud, og blive behandlet grumt.. Men i dag står hun der:"Linette? Hvad tror du helt seriøst selv?" Hun har bare den der ekstremt dumme humor, og jeg kan ikke lade være med at grine når jeg tænker på det xD
Hun kan f.eks. også godt lide at gøre folk i ridehuset rigtig pissesure.. For når hun ikke liiiiiige har lyst til at trave, stiller man sig op ad barrieren og begynder at losse vildt til den så alle andre heste i hallen jorde forvirret rundt xD

Det er selvølgelig skide træls at hun som i starten ikke var så englesød og var taknemmelig for at hun fik lidt ekstra hø og blev klappet på halsen, men på den anden side er det rigtig skønt hun har fået en hel del selvtillid og blevet en rigtig hoppe :D

OPDATERING! MAJ 2011
Miss er ikke min hest længere, desværre. Hun har været til salg i 2 måneder, og D. 19 Maj dukkede de helt perfekte købere altså op. Sarah og hendes datter Maya. Jeg er ikke i tvivl om at Miss får det som en prinsesse hos dem i København! :') Men føj, det er godt nok hårdt. Jeg sidder her en søndag nat, lytter til lidt sørgelig musik, og bliver helt mut af tanken om, at om 13 dage er jeg på vej mod KBH, men min fantastiske hest, som nu skal overtages af nogle nye ejere.
I starten af 2011 havde jeg 4 heste. Mokka kom jeg af med i starten af feburar, og nu Miss, og Narco skal sælges inden august, da jeg starter HF der. Dér vil jeg ikke have tid til så vanvittig meget, og det er derfor jeg kun vil stå med én hest. Som selvfølgelig bliver Jessica, så hun får den tid hun fortjener.

Jeg synes det er voldsomt hårdt, men jeg ser på det, som at nu har jeg reddet hendes liv, og hun er klar til at komme videre. At det bliver helt uden mig er ret underligt, og det tager lidt tid før jeg vender mig helt til tanken. Hun har givet mig nogle helt fantastiske minder og ikke mindste erfaringer. Hun har lært mig, at det jeg elsker at lave, skal jeg blive ved mig. Problemheste. Dét at se Miss' forvanling har været så ubeskriveligt at jeg ikke finder nogle ord for det. At se hvor forundret hun så ud da jeg bare gik ind og nussede hende, og gav hende en gulerod. Det var hun jo slet ikke vant til, og hendes ansigtsudtryk var bare.. Ja, priceless.
Min næste hest bliver fra Egeskov eller lign. Arbejdet med de slags heste er det hele værd! Og se hvad man kan få ud af dem. Miss gik fra en sindsyg og utilregnelighest, til ja.. nu er hun solgt som børnehest. Og som mange af Jer har spurgt om, så ja, hun vil fortsat blive reddet bidløst, så det er jo bare rart! :-) Og I vil alle kunne følge Miss' og hendes nye ejere her på hg om 14 dages tid. :-)

Miss Williams. Jeg elsker dig, og jeg solgte dig ikke hvis jeg var bare lidt i tvivl om at du ville få det godt. Men det ved jeg! Du får al den opmærksomhed du fortjener hos Sarah og Maya, og jeg glæder mig til at følge dig og dine nye ejere. Og ikke mindst komme og besøge dig indimellem.

Og sidst men ikke mindst. Tillykke til Sarah og Maya. Jeg misunder dem virkelig, for Miss er altså bare noget helt specielt! :-)

Opdatering Okt. 2011
I mandags d. 17. okt. 2011 blev Miss W. aflivet. På vores 2 årsdag. Det betyder hun fik 2 gode år mere at leve i, og jeg fortryder ikke ét sekund at jeg købte hende dengang.
Tidligere var jeg ovre og besøge Miss, jeg red lidt uden sadel, og hun virkede en smule halt i traven. Vi hyggede bare og så måtte vi kører efter et par timer i Sarahs og Mayas selvskab. 14 dage efter får jeg et opkald fra Sarah. Miss havde været i røgten pga. haltheden og hun havde altså et par tætsiddende torntappe, der gjorde at hun skulle sendes tilbage. I den tid der så har stået en masse "rod" på, er det forværret. Miss havde enten en god dag hvor hun fløj rundt og var glad, eller en rigtig dårlig dag hvor hun ikke kunne strigles pga. smerter. Det blev besluttet at hun skulle aflives. Det blev gjort på Sjælland hos Sarah, da der ikke var nogle grund til at hun skulle helt til Fyn for det.

Miss Williams, du var virkelig hvad jeg kalder en éner! Du kan ikke beskrives, du skulle opleves! <3 Jeg elsker og savner dig, men jeg ved du har det bedre nu <3 Trøster mig selv med, at du ikke er gået bort, blot i forvejen. R.I.P. <3
Kommentér på:
Traver Miss Williams †
Annonce